My aesthetics skønhedsklinik skønhedssalon i ballerup eyelash extensions lash lift bryn lift lamination voks vipper

LASH LIFT


Denne behandling er for dig som ønsker en mere naturlig måde at fremhæve vipperne på - Et vippebuk får dem til at syne længere og fyldigere. Slut med nedadgående vipper, da dette giver et smukt løft, så vippebukkeren kan smides væk.. 


Vipperne bukkes permanent, men da din krop kontinuerligt producerer nye vippe-hår og udstøder gamle, vil liftet forsvinde med tiden. Holdbarheden kan derfor varierer efter hastigheden af dine naturvippers cyklus.

For de fleste holder løftet i 4-6 uger.


OBS: Buk ikke vipperne med en vippe bukker i mindst 24 timer før behandlingen.

Lash Lift     |     475 kr.

Lash lift uden farve. Afsluttes med keratin-kur.


Lash Lift inkl. farvning af vipper     |     525 kr.

Lash lift inkl farvning, genopbyggende botox-kur og plejende keratin-kur.


Brow Lift     |     475 kr.

Brow lift uden farve eller retning af bryn. 


Brow Lift inkl. farvning & retning     |     575 kr.

Brow lift med farve, tilretning af bryn med voks og pincet, genopbyggende botox-kur og plejende keratin-kur. Afsluttes med let styling af brynene.


Lash Lift & Brow Lift     |     795 kr.

Lash lift og brow lift uden farve eller retning. Afsluttes med keratin-kur


Lash Lift & Brow Lift inkl. farvning & retning    |     895 kr.

Lash lift og brow lift med farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn med voks og pincet, genopbyggende botox-kur og plejende keratin-kur. Afsluttes med let styling af brynene.


BROW LIFT


Brow lift som også kaldes brow lamination, er ideelt for dig der ønsker at tæmme genstridige bryn og hår der vokser nedad. Brynene blødgøres og løftes for at skabe en smuk og fyldigere form på brynet. Behandlingen kan både laves for at fiksere brynet eller for at give 'brushed up brows' som er meget populært pt. Håret styrkes og blødgøres samtidig med keratin-kur, der giver optimal fugt og pleje.

Brow lift holder i ca. 4-5 uger.


OBS: Du kan ikke modtage behandlingen hvis du har sår, udslæt eller lign. i brynområdet. Kom ikke med nyfarvede bryn, da det kan give misfarvninger. Brynene kan dog sagtens farves efter. Det anbefales at tilkøbe farvning og retning af bryn, for at give det flotteste resultat. 

EFTERPLEJE


Undgå vand på dine vipper og bryn indtil plejeproduktet fra behandlingen er trænget helt ned. Det er vigtigt at du plejer og fugter dine vipper/bryn efter et lash lift/brow lift, da behandlingen udtørrer hårstråene en smule og det vil påvirke holdbarheden og evt. resultatet hvis de ikke bliver plejet efterfølgende. Brug et plejeprodukt velegnet til formålet til bryn og vipper, eller castor/ricinus-olie til brynene. I badet kan du med fordel påføre en smule balsam på brynene og skyl af ganske forsigtigt. Ved lash lift bør du altid børste vipperne opad, og ved brow lift børst brynene på plads i den ønskede form - dette gøres nemmerst når de er våde. Børst aldrig dine vipper og bryn i den modsatte retning, særligt indenfor de første 24 timer, da det kan påvirke resultatet. Et lash lift eller brow lift kan tidligst laves 4-5 uger efter sidste behandling.


SANZI EYEZONE CONDITIONER

Dette plejeprodukt er ideelt til dig som får lavet Lash- eller brow lift. Den indeholder bl.a. peptider der øger hårvæksten og hydroliseret kollagen der giver glans og forbedre hårets struktur. Desuden er den rig på vitaminer og antioxidanter, der plejer og beskytter.


SANZI EYELASH SERUM

Effektiv og skånsom vipperserum der forlænger og styrker de naturlige vipper. 100% oliefri og velegnet til brug med lash extensions. Serummet er rig på peptider og antioxidanter og er helt uden parabener, kunstig parfume og hormoner. Påføres dagligt på afrensede viper med et penselstrøg på den øverste vippekant, lige ved roden af øjenvipperne. Resultat ses oftest efter 6-8 uger og det maksimale resultat opnås typisk efter 16 uger.  I vippeserummet er der nok produkt til 5-6 mdr.


SANZI EYEBROW SERUM

Dette serum er til dig der ønsker fyldigere og stærkere øjenbryn. Denne brynserum er rig på effektive ingredienser der øger væksten i hårsækkene, samt nærende castorolie, plejende peptider og antioxidanter. Den er ligeledes uden parabener, kunstig parfume og hormoner. 

Påføres op til to gange dagligt på afrensede øjenbryn, med et penselstrøg på hvert bryn. Resultat ses ofter efter 8-16 uger. I dette brynserum er der nok produkt til ca. 3-4 mdr. ved brug 2 gange dagligt, som anbefales for den hurtigste effekt. 

 

Bruger du flere produkter samtidig, bør de bruges i denne rækkefølge: Afrens først, derefter serummet og så plejeproduktet/eyezone conditioner. Lad hvert produkt trænge ned før du påfører næste. Sådan giver du dine vipper og bryn de bedste betingelser.