My aesthetics skønhedsklinik skønhedssalon i ballerup eyelash extensions lash lift bryn lift lamination voks vipper

POLITIKKER

GARANTI PÅ EXTENSIONS

My Aesthetics yder 4 dages garanti efter påsættelsen, i tilfælde af at du taber en unormal mængde af vipper,  skal vi have det af vide indenfor de 4 dage. 

OBS. Garantien frafalder hvis man har fået en opfyldning et andet sted fra, eller de anbefalede opfyldninger og aftercare ikke overholdes.

AFBUDSPOLITIK

Afbud skal ske skriftligt (på SMS eller E-mail) senest 24 timer før den aftalte tid, ellers opkræves 50% af behandlingens originale pris.

Beløbet overføres via bankoverførsel eller klinikkens MobilePay 525501.

FORSINKELSE

Kommer du for sent til den aftalte tid, vil tiden blive trukket fra din behandling, således at det ikke påvirker de efterfølgende klienter. Kan behandlingen ikke nåes, anses det som udeblivelse og 50% af behandlinges pris opkræves.

ALLERGITEST

Som ved alle andre kemiske produkter (herunder makeup, sæbe, cremer, mm.) er der en lille risiko for at udvikle allergi. Limen der benyttes til påsætning af vippeextensions, kommer aldrig i direkte kontakt med huden, derfor er chancerne minimale. Ved mistanke om allergi kan det være en god idé at få udført en allergitest hvis ønsket, det er dog aldrig en garanti at du ikke kan reagere eller udvikle allergi senere hen. Kontakt info@myaesthetics.dk ved spørgsmål.