My aesthetics skønhedsklinik skønhedssalon i ballerup eyelash extensions lash lift bryn lift lamination voks vipper

EYELASH EXTENSIONS


Vippe extensions er små syntetiske vipper lavet af allergivenligt, vegansk og steriliseret PBT. Vipperne påsættes på én vippe af gangen, så de føles som dine egne. Her findes der mange forskellige typer vipper.

Længder, tykkelser og kurver udvælges med udgangspunkt i dine naturlige vipper, hvad de kan bære, samt dine ønsker.

Så slut med mascara og vippebukker, med lash extensions kan du vågne op med smukke vipper hver dag!


Hos My Aesthetics tilbydes der professionel påsætning af single, flat, hybrid og volume lash extensions. Hver af disse typer af vipper og teknikker, kan laves både naturligt og dramatisk. 


Læs mere om efterpleje længere nede.

HYBRID LASH EXTENSIONS  |  Nyt sæt  1095 kr.

Her påsættes en blanding af single og volume, ca. 50% af hver. Dette giver definitionen fra single lashes og fylden fra volume lashes.  Et perfekt alternativ, til dem der ønsker lidt af hvert.


Lille opfyldning             (Max 2 uger)        45 min.      450 kr.

Mellem opfyldning      (2-3 uger)              60 min.      550 kr. 

Stor opfyldning             (3-4 uger)             75 min.      650 kr. 

XL opfyldning                (4-5 uger)             90 min.      750 kr.

VOLUME LASH EXTENSIONS  |  Nyt sæt  1195 kr.

Med denne teknik benytter man endnu tyndere og finere vipper, hvoraf man kreere en lille vifte der sættes på den enkelte naturvippe. Hver fane kan bestå af 2-12 vipper, alt efter hvilket udtryk man går efter. En almindelig misforståelse ved volume-metoden er, at det altid er dramatisk, men man kan sagtens få naturligt-udseende volume vipper. Volume er til dem der enten ønsker mere volume og/eller det dramatiske look, eller selv har sparsomme vipper, hvor single lashes ikke ville give nok.


Lille opfyldning             (Max 2 uger)        45 min.      475 kr.

Mellem opfyldning      (2-3 uger)              60 min.      575 kr. 

Stor opfyldning             (3-4 uger)             75 min.      675 kr. 

XL opfyldning                (4-5 uger)             90 min.      775 kr.


AFTAGNING

Aftagning af eyelash extensions.

Afsluttes med en plejende kur til vipperne.


Lavet v/ My Aesthetics             150 kr. 

Lavet v/ anden klinik                250 kr.

Eyelash extensions, vippe extensions, lashes, vipper. Faner eller vifter, bruges til volume lash extensions

SINGLE LASH EXTENSIONS  |  Nyt sæt  995 kr.

Her påsættes én vippe på én naturvippe, nemlig det der kaldes 1:1.

Denne teknik giver et naturligt look. Der findes flere forskellige typer vipper - Udover de klassiske single lashes, findes der super-flat lashes som er mere flexible og bløde. Super-flat er ideelt til dem der har lidt tyndere/finere vipper, eller dem der ønsker noget mere fylde, men stadig vil have single lash teknikken.


Lille opfyldning             (Max 10 dage)      30 min.      325 kr.

Mellem opfyldning      (2-3 uger)              45 min.      425 kr. 

Stor opfyldning             (3-4 uger)             60 min.      525 kr. 

XL opfyldning                (Max 4 uger)        75 min.      625 kr.

WETLOOK LASH EXTENSIONS  |  Nyt sæt  1095 kr.

Wetlook er en ny populær stilart indenfor volume vippe extensions. Man benytter de samme vipper som ved volume (0.03-0.07 mm tykkelse), men i stedet for at lave dem til en volume-vifte, lader man vipperne sidde samlet. Dette skaber et mere defineret, sort mascara-look, end ved traditionel volume. Ved denne teknik kan der også blandet klassiske single lashes i.


Lille opfyldning             (Max 2 uger)        45 min.      450 kr.

Mellem opfyldning      (2-3 uger)              60 min.      550 kr. 

Stor opfyldning             (3-4 uger)             75 min.      650 kr. 

XL opfyldning                (4-5 uger)             90 min.      750 kr.

COLOUR LASHES

Der kan tilføjes farverige vipper til sit look, hvis man skal til en særlig begivenhed eller blot ønsker lidt ekstra spræl i hverdagen. De farvede vipper kan laves diskret eller iøjenfaldende, blandet ind i de sorte eller for sig selv. Der kan vælges mellem; Grøn, blå, lilla, rød, pink, eller naturlige brune. Farvede vipper kan laves som Wetlook eller volume.


Som udgangspunkt koster det ikke ekstra, men skal det laves i en opfyldning, skal den muligvis opgraderes til en større opfyldning, såfremt designet er til den komplekse side (f.eks. flere farver). Ønsker du at prøve farvede vipper, skal du notere det når du booker, da det ikke er sikkert at farven haves på lager.

EFTERPLEJE


Undgå vand på vipperne de første 4 timer efter påsætning. Rens vipperne med vippe-shampoo hver 1-2. dag, for at fjerne snavs, bakterier ophobet olie fra huden og døde hudceller. Undgå olieholdige produkter på/omkring dine lash extensions. Supplér evt. med en plejende vippeserum for at stimulere vippernes vækst. Børst vipperne igennem hver morgen og pas på med at sove direkte på vipperne eller pille/hive i dem.


Lash extensions skal vedligeholdes med en genopfyldning hver 2-4. uge (3 uger for de fleste), afhængigt af hvor hurtigt dine vipper vokser ud, din hudtype og din livsstil. F.eks. Vil en person med kombi/fedtet hud der træner ofte eller er meget udenfor, skulle have en opfyldning oftere end en person med tør hud der er meget indendørs og stillesiddende. 

Faktorer der kan påvirke holdbarheden -> Fedtet hud, hurtig vippecyklus, hormonbalance, graviditet, klima, makeup, medicin og sygdom. 


LASH FOAM

Vippe-shampooen anbefales til daglig brug, for at opretholde sunde og rene vipper. Den forebygger bakteriedannelse, tilfører fugt og næring til vipperne og forlænger holdbarheden, ved også at fjerne ophobet olie, makeuprester og snavs.


NOIR MASCARA

Bruges til de nederste vipper eller endda øverste efter behov. 100% oliefri og derfor velegnet til lash extensions. Indeholder desuden styrkende keratin og E-vitamin. Fjernes med oliefri makeupfjerner eller med vippeshampoo og varmt vand.


CRYSTAL DROP

Forlænger holdbarheden på lash extensions, ved at beskytte limningen. Påføres med den medfølgende pensel i bunden langs vippekanten. 


OIL-FREE MAKEUP REMOVER

En utrolig skånsom og effektiv makeupfjerner, til hvis du bruger makeup på/omkring dine lash extensions. Beriget med antioxidanter og vitaminer. Kan bruges i øjenområdet eller hele ansigtet. anvendes på en fugtig vatrondel.


SANZI EYELASH SERUM

Effektiv og skånsom vipperserum der forlænger og styrker de naturlige vipper. 100% oliefri og velegnet til brug med lash extensions. Serummet er rig på peptider og antioxidanter og er helt uden parabener, kunstig parfume og hormoner. I vippeserummet er der nok produkt til 4-5 mdr.